Ndahen mirënjohje për inspektorët e punës të pensionuar.

Sot, ne datë 27 Dhjetor, 2022, me festat e fundvitit Kryeinspektori i Inspektoratit të Punës së Republikës së Kosovës, z. Hekuran Nikçi, ndau mirënjohje për të pensionuarit e Inspektoratit të Punës.

Për kontributin e dhënë dhe mbështetjen e treguar për Inspektoratin e Punës, mirënjohje ju nda: Gëzim Turkut, Rrahman Bashotës, Faik Jasharit, Sahit Kastratit dhe Adem Bajramajt.

Dhjetor, 2022