Kryeinspektori i IP-së z. Nikçi takoi z. Seiberlich nga GIZ.

Sot me 6 Tetor, në zyrat e drejtorisë së Inspektoratit të Punës, Kryeinspektori i Inspektoratit të Punës së Republikës së Kosovës, z. Hekuran Nikçi, takoi z. Tobias Seiberlich, menaxher i projektit “Fit for jobs” nga GIZ.

Gjatë këtij takimi z. Nikçi e njoftoi z. Seiberlich me problemet dhe sfidat që z. Nikçi ka gjetur në IP, po përballet me to dhe menyrat e adresimit të tyre.

Z. Seiberlich shprehi gatishmerinë e bashkëpunimit të GIZ me IP-në me qëllimin e zhvillimit të IP-së.

Z. Nikçi dhe z. Seiberlich u dakorduan për takime të radhës me qëllimin e koordinimit të bashkëpunimit mes IP dhe GIZ.

Tetor, 2022.