Kryeinspektori i IP-së z. Nikçi merr pjesë në festimet e 4 Korrikut.

Kryeinspektori i Inspektoratit të Punës z. Hekuran Nikçi ka marrur pjesë në festimet e 246 vjetorit të pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ne hapësirat e ambasadës amerikane në vendin tonë.

Z. Nikçi ka shfrytëzuar këtë rast që të takoj personalitete dhe përfaqësues të institucioneve dhe organizatave vendore dhe ndërkombëtare, ku i njoftoi ata me gjendjen në Inspektorat të Punës dhe ku kërkoi bashkëpunimin e tyre për zhvillimin dhe përparimin e Inspektoratit të Punës.

Në këto festime të 4 Korrikut, z. Nikçi u shoqërua nga zv. Kryeinspektori për Siguri në Punë, z. Agim Millaku.

Korrik, 2022