Njoftim nga Komisioni për Dhënien e Provimit Profesional nga SShP

Komisioni për Dhënien e Provimit Profesional nga Siguria dhe Shëndeti në Punë njofton të gjithë kandidatët e interesuar për të aplikuar për Dhënien e Provimit Profesional – certifikim nga SShP, se afati për aplikim është nga data 15.01.2020 deri 31.01.2020.

Me respekt!